– Ja, absolut! Vi lovar att kasta nytt sken på både oss själva och vår publik. Som vanligt gör vi humor blandat med allvar och bjuder på massor av musik.

I den här uppsättningen står familjen i centrum, men i dag ser inte familjerna ut som i Astrid Lindgrenböckerna med mamma-pappa-barn…
– Ne,j bland annat det sjunger vi om, att våra familjer är väldigt stora och innehåller alla från systers svågers bror till farmors före dettas nya svärmors kusin för att överdriva litet.

Får man skämta om vad som helst? Ni har ju tidigare behandlat mammor, vården, kvinnokroppens alla delar och innerstn och i er julshow var julbocken ledsen och Lucian var full.
– Ja, humor handlar om överlevnad tycker jag. Humor, skratt och sång ger hopp och glädje och det är därför vi människor orkar gå vidare i livet. Och man får skämta om allt! Men det ska vara med glimten i ögat, elakhet är aldrig roligt.

Ni spelar alltså torsdagar och fredagar från 2 oktober till 24 oktober efter premiären 26 september och ni skäms inte för att säga att ni är bättre än någonsin!?
– Vi skäms aldrig, det ska man inte göra! I år har vi två nya medlemmar med stor erfarenhet av att stå på scen; Per-Erik Sortti och Camilla Jern. De har tillfört oerhört mycket tycker jag och resten av gruppen, Anna Sving Sjöblom och Mari Oscarsson. Så SML 2008 är absolut både bättre, roligare och till och med snyggare än senast. Kom till Spegeln och se och hör själva!