Om Svensk Konst

Om KonstMagasinet
KonstMagasinet är en fristående och oberoende webbtidning som är en del av nyhetstjänsten SvenskPress.se
Nättidningen innehåller aktuella nyheter från läsare, konstnärer och företag i hela Sverige.
Det betyder att ni som är aktiva publicister kan marknadsföra er löpande genom att publicera era nyheter, evenemang och videos så att er information blir tillgänglig för alla som är intresserade av svenska nyheter.
I och med detta blir ert material lätt att hitta för sökmotorerna och följaktligen även för alla de som söker information om er och det ni berättar om här.

Publiceringen sker i samarbete med nyhetsbyrån och presstjänsten SvenskPress.se och som publicist gäller samma villkor som där: www.svenskpress.se/pages/view/villkor


Publicera Gratis
Är du privatperson eller ideell förening är det helt fritt att publicera era Nyheter som artiklar här och länka dem vidare till alla sociala medier ni önskar. Detta gäller även om ni vill publicera Evenemang, Erbjudanden och Videos. Vill ni arbeta seriöst med PR och få ett ännu större genomslag för ert PR-arbete så bör ni dock publicera genom nyhetsbyrån SvenskPress.se enligt punkten nedan.


Publicera genom SvenskPress.se
Är ni ett företag eller arbetar som nyhetsförmedlare eller med PR så skall ni bli medlem och publicera era nyheter genom Sveriges smartaste och mest prisvärda presstjänst -  www.svenskpress.se
Det innebär massor med fördelar i ert PR-arbete. För att nämna några:
• Era artiklar blir genom att publiceras på SvenskPress.se sökmotoroptimerade (SEO).
• Samma artiklar publiceras beroende hur ni kategoriserar dem automatiskt i ett flertal olika webbtidningar, var och en SEO-optimerad enligt ovan.
• Delar ni era artiklar från SvenskPress eller någon av de tidningar som hör till systemet i sociala medier så får ni betydligt större respons än om ni gör egna standardinlägg.
• Genom att ange er webbadress i artiklarna så kommer era sidor att rankas allt högre av Google och andra sökmotorer som finner länkarna på flera ställen på internet.
• Ni får löpande direktrapport på exakt hur många som läst er artikel och genom vilka titlar i tidningssystemet som de har tagit del av er artikel.
• Som medlem i SvenskPress välkomnas ni i utvecklingsarbetet och är alltid välkomna med förslag och önskemål på förbättringar av tjänsten och tidningssystemet.
• Ni får publicera obegränsat med artiklar för en kostnad av 1500:-/år exkl. moms.

Notera att som medlem i SvenskPress kan ni dessutom starta en egen webbtidning online eller ett eget Nyhetsbrev för endast 1500:- per år!

Registrera er på länken här www.svenskpress.se/users/register
och ert PR-arbete tar sig snabbt till nya dimensioner.

Genom att publicera på nyhetstjänsten SvenskPress.se och beroende på hur ni kategoriserar så kan era artiklar även synas på följande tidningar: svenskpress.se/network


Kontakta mig gärna för mer information om hur ni kan publicera era egna nyheter på Sveriges smartaste och mest prisvärda tjänst för att få ut era artiklar online.
Ordet är fritt - och ditt!

Joe Formgren
070-679 79 00
Ansvarig utgivare och t.f redaktör
info (a) svenskpress.se
Gestrike Media AB

PS. Är ni intresserade av att ingå i redaktionen och att utveckla just den här webbtidningen så kontakta mig för mer information om detta och våra möjligheter till ett affärsmässigt samarbete.


Hjälp med pressreleaser och PR-samarbete
Har ni en nyhet som ni vill ha hjälp med att formulera, distribuera och publicera eller vill ni ha hjälp med det löpande PR-arbetet och få ut era nyheter i flera mediakanaler?
Då kan vi hjälpa er genom den svenska presstjänsten Presstjänst.se
Där finner ni fasta priser för att formulera, publicera och distribuera era enskilda eller regelbundna nyheter till Sveriges ledande nyhetstjänster. Förutom att er pressrelease publiceras i den här tidningen distribueras den även till både nationella och regionala publikationer liksom att den publiceras hos Sveriges största nyhetsbyråer.
Självklart blir materialet ert med fri upphovsrätt så att ni kan använda den till att uppdatera er egen hemsida samt att ni då har flera olika källor att kunna dela nyheten vidare i sociala medier.

För mer information se www.presstjanst.se

Svenska presstjänsten Presstjänst

Publicera
Vad vill du läsa?
Veckans mest lästa
Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer