I Finspångs konstförenings lokaler kan man i dagarna se en mycket speciell utställning. Här ställer Leif Ahnlund ut sina tavlor och det är verkligen en fantastiskt fartfylld utställning. Leif är en otrolig konstnär och här kan man se hur han fångat ögonblicksbilder på duken. Många av motiven är hämtade från MC-tävlingar på Isle of Man. Dessa tävlingar var mycket spektakulära eftersom man kom upp i extremt höga hastigheter. Leif Ahnlund har lyckats med konststycket att ge oss en inblick i dessa fantastiskt snabba race.
Leif Ahnlund har alltid målat bilar och motorcyklar och han har på senare tid fått internationellt erkännande. Om man har vägarna förbi Finspång skall man verkligen försöka ta sig tid att besöka denna härliga utställning.
Om man behöver hitta ett hotellrum för besöket är det kanske säkrast att söka det i Norrköping. Den här sidan kan ge tips på hotell: http://www.xn--hotellnorrkping-jtb.com Det kan mycket väl vara fullbokat i Finspång fram till dess utställningen flyttar till annan ort. Fram till den 29 september kan man se Leif Ahnlunds konst i Finspång, så ta tillfället i akt att göra en utflykt. Här kan man också se hur han målat tavlor från Midnattsolsrallyt.