Vernissagen lördagen den 3 februari var mycket välbesökt och ett flertal av de 20-tal verken blev sålda redan under den första dagen.
– En obeskrivligt skön känsla infann sig när jag läste recensionerna i GD och AB, efter det kändes det lugnt att öppna vernissagen, berättar Kerstin. Det blev en fin upplevelse, många besökare, mycket uppskattning och värme mötte jag där.

Störst intresse tilldrog sig självporträttet ”Tystnaden” som visar konstnären med silvertejp över munnen vilket onekligen väcker en hel del intressanta frågeställningar.
Bland de övriga verken finner man svenska sommarlandskap, skogsmotiv och lokala motiv hämtade från bland annat Boulognerskogen och Testeboån. Men det finns även en intressant samling tavlor som vid en första anblick påminner om science fiction-inspirerade rymdmotiv men som vid närmare betraktelse visar sig föreställa extremt förstorade bakterier och virus.
Utställningen pågår dagligen till och med fredagen den 23 februari men Kersin har fler projekt på gång.
– Närmaste tiden kommer jag att tillbringa i min ateljé på Tredje Tvärgatan. Där ingår jag i ett härligt gäng som förbereder ”Konst på Gång”. Vi kommer att ha öppet under Påskafton och Påskdagen. Konstnärerna visar sina ateljéer, en ny spännande tilldragelse för i år är Art Market.


Plats: Galleri Elixir, Gävle sjukhus.
Teknik: Olja på duk.
Vernissage lördag 3/2 kl. 13.00
med konstnären på plats.
Utställningsperiod: 3/2 - 23/2 2018.
Galleriets öppettider: Alla dagar 11-14.
Varmt välkomna - fri entré!


Fotnot. Vill passa på att tilläga att jag är inte så lite stolt - Kerstin är nämligen min mamma! Så i den mån någon uppskattar mina grafiska eskapader så vet ni var jag fått 50 % av mitt kunnande och gener från.