Det är stort intresse till stjärntrions höstturné ”Tillsammans 183 år” med legendariska Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist och Anne-Louise Hanson med nypremiär den 8 november i Gävle, Konserthus! Redan före premiären släpptes extraföreställningar i både Uddevalla och Karlstad, för att möta den stora efterfrågan av biljetter! Tillsammans kommer trion att förgylla hösten runt om i landet med sin humoristiska och musikaliska show som gästar 17 orter runt om i landet! (Se turnéplan nedan)

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmkvist, Anne-Louise Hanson, tre giganter inom svensk showbiz, med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter har de underhållit svenska folket i 183 år. De påbörjade sin yrkesresa i mitten av 50 talet, i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid. I höst förlängs legendariska stjärntrion succéturnén!

Turnéplan: ”Tillsammans 183 år” hösten 2017

8 nov Gävle, Konserthus

9 nov Hudiksvall, Kulturhuset

10 nov Sollefteå, Wiking

11 nov Bollnäs, Kulturhuset

12 nov Härnösand, Teater

15 nov Åland, Alandica

16 nov Linköping, Crusellhallen

17 nov Nyköping, Culturum

18 nov Eskilstuna, Konserthallen

19 nov Vara, Konserthus

20 nov Kungsbacka, teater

21 nov Alingsås, Alströmerteatern

22 nov Halmstad, Teater

23 nov Växjö, Konserthus

24 nov Helsingborg, Konserthus

25 nov Uddevalla, Östraboteatern (Extraföreställning insatt Kl.14.00)

26 nov Karlstad, Scala (Extraföreställning insatt Kl.14.00)

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna till höstturnén är släppta, mer info via: http://www.mtlive.se

Stjärntrions gemensamma turné ”Tillsammans 183 år” har sedan premiären 2016 fått lysande recensioner runt om i landet, spelat för utsålda konserthus med stående ovationer. Nu står de beredda att möta publiken igen, i sina bästa år beger de sig ut ut på vägarna för att förgylla med sin humoristiska och musikaliska show ”Tillsammans 183 år”!

Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits, ackompanjeras av Benneth Fagerlund (Piano) och Martin Tallström (Gitarr). Läs mer se http://www.mtlive.se

Pressbilder och ytterligare information se: http://www.werecki.com

TMK Nöje & Westpoint Event

Presskontakt: Rickard Werecki, tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki promotion company http://www.werecki.com