Nu är det klart! Jack Vreeswijk och CajsaStina Åkerströms förlänger publik och kritikerrosade succéturnén ”Du & jag farsan” med ny vårturné 2018. Höstens turné var en stor publiksuccé med flertalet utsålda arenor och konserthus runt om i hela landet vilket gör att Jack Vreeswijk och CajsaStina Åkerström nu beslutat att förlänga turnén. Konserterna är en hyllning till deras fäder Cornelis Vreeswijk och Fred Åkerström, två giganter inom svensk musikhistoria. 15 konserter är insatta våren 2018 som får nypremiär den 2 mars i Falun med final den 8 april i Örebro, Konserthus (Se turnéplan nedan).

Vårturné 2018: ”Du och jag farsan”
2 mars Falun, Kulturhuset Tio 14
3 mars Bollnäs, Kulturhuset
4 mars Stockholm, Rival
15 mars Kristianstad, Kulturkvarteret Stora Salen
16 mars Alingsås, Alströmerteatern
17 mars Uddevalla, Östraboteatern
18 mars Oslo, Chat Noir
23 mars Umeå, Aula Nordica
24 mars Örnsköldsvik, Pingstkyrkan
28 mars Vara, Konserthuset
29 mars Göteborg, Lorensbergsteatern
5 april Norrköping, Flygeln Louise de Geer
6 april Karlstad, Scalateatern
7 april Katrineholm, Tallåsskolans aula
8 april Örebro, Konserthus
(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna släpps torsdag den 23 november via: http://www.monarch.se/biljetter/ eller http://www.ticketmaster.se, http://www.nortic.se samt via respektive biljettkontor.

Du och jag farsan - Odödliga svenska klassiker med två av Sveriges mest omtyckta vissångare!

Publiken kan vänta sig en varm och stämningsfull kväll där flera av de mest kända och omtyckta låtarna framförs blandat med anekdoter och berättelser från deras innehållsrika liv. Självklart kommer det också bjudas på eget material och andra favoriter från då och nu. Sitt ner och luta dig tillbaka, njut av en magisk kväll där svensk vishistoria tolkas när den är som allra bäst.

Jack Vreeswijk – Son till en av de största svenska legenderna Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker & artist. Jack har släppt eget material och blivit känd för sina personliga tolkningar av sin fars oändliga låtskatt. Jack växte upp i Stockholm men flyttade tidigt till Nederländerna, där han bodde med sin fars familj i nio år. Jack har fått flera utmärkelser och prisbelönats, turnerat flitigt sen många år tillbaka och bor numera strax utanför Uddevalla.

CajsaStina Åkerström – Dotter till en av Sveriges mest älskade trubadurer och vissångare Fred Åkerström. Hennes största hits ”Av längtan till dig”, ”Fråga stjärnorna” och ”Är det så här det känns att komma hem” är klassade som tidlös svensk musikhistoria och har precis som flera av hennes album sålt guld. Senaste albumet Vreden och stormen producerades av Peter Kvint och släpptes hösten 2015 och hyllades av en enig kritikerkår. Singeln Är det så här det känns att komma hem låg under flera veckor på Svensktoppen och spelades intensivt på SR P4 under hela 2015. Cajsa-Stina turnerar flitigt och har förutom sitt egna material gjort sig känd som en fantastisk tolkare av bla Evert Taube och Ruben Nilsson. Har även en karriär som författare och konstnär.

Medverkande: CajsaStina Åkerström, Jack Vreeswijk, Peter Kvint - gitarr, Jakob Ellerstedt - piano, Backa Hans Eriksson - bas och Love Tholin - gitarr.

Läs mer via: http://www.jack-cajsa.se och http://www.cajsastina.se

WESTPOINT EVENT, MONARCH MUSIC GROUP

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki promotion company http://www.werecki.com