Lunchmeny v. 39

Måndag
Veg: Kål- & kikärtsbiffar med persilja & citron, vitlöksdressing samt rostad potatis
Peppar-& citronkryddad kycklingstek, stuvad spetskål + parmesan & persilja med kokt potatis
Bakad sej, brynt smör, hackat ägg, räkor, pepparrot & potatismos L

Tisdag
Veg: Risini, spetskål, sojabönor, citron & parmesan G
Raggmunk, stekt salt fläsk + rårörda lingon G 
Biff chili, stuvad majs, svart bönröra, lime & ris med svarta linser

Onsdag
Veg: ”Tofu bowl”, rökt tofu, marinerade grönsaker, kokosris 
Kycklingbiff, röd curry, koriander & ris
Krispig mandelöverbakad torsk, helstekt blomkål i citron-& dragonsås  & potatis

Torsdag
Veg: Ratatouille, broccoli & linspasta
Ärtsoppa & punschsenap 
Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon & vispad grädde G, L
”Pot-au-feu”, oxsvans, bringa & högrev med selleri, majrova, purjolök, kålrot & potatis 
Köttfärslimpa, kantarellsås, rårörda lingon, glaserade morötter & ättiksgurka

Fredag
Veg: Svarta bönor-chili, sötpotatis, ajvar & jalapeñomajonnäs
Fläsksida, chili, ingefära, citrongräs & soja + äggnudlar & chilikräm
Sydfransk fiskgryta, rotfrukter, potatis med rouille

G=innehåller gluten

L=innehåller laktos

Varmt välkommen och smaklig måltid!

Mer info på hemsidan https://lechef.se/