Lunchmeny v. 39
Måndag
Veg: Kål- & kikärtsbiffar med persilja & citron, vitlöksdressing samt rostad potatis
Peppar-& citronkryddad kycklingstek, stuvad spetskål + parmesan & persilja med kokt potatis
Bakad sej, brynt smör, hackat ägg, räkor, pepparrot & potatismos L
Tisdag
Veg: Risini, spetskål, sojabönor, citron & parmesan G
Raggmunk, stekt salt fläsk + rårörda lingon G
Biff chili, stuvad majs, svart bönröra, lime & ris med svarta linser
Onsdag
Veg: ”Tofu bowl”, rökt tofu, marinerade grönsaker, kokosris
Kycklingbiff, röd curry, koriander & ris
Krispig mandelöverbakad torsk, helstekt blomkål i citron-& dragonsås & potatis
Torsdag
Veg: Ratatouille, broccoli & linspasta
Ärtsoppa & punschsenap
Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon & vispad grädde G, L
”Pot-au-feu”, oxsvans, bringa & högrev med selleri, majrova, purjolök, kålrot & potatis
Köttfärslimpa, kantarellsås, rårörda lingon, glaserade morötter & ättiksgurka
Fredag
Veg: Svarta bönor-chili, sötpotatis, ajvar & jalapeñomajonnäs
Fläsksida, chili, ingefära, citrongräs & soja + äggnudlar & chilikräm
Sydfransk fiskgryta, rotfrukter, potatis med rouille
G=innehåller gluten
L=innehåller laktos
Varmt välkommen och smaklig måltid!
Mer info på hemsidan https://lechef.se/