Kingen på höstturné med hyllade och underbara showen ”That´s All Right”, tillägnad 50 och 60 talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bod Dylan, Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning. Höstpremiär för ”Thats All Right” den 19 oktober i Luleå, Kulturhuset i norr till Halmstad i söder i 14 orter med final i Karlstad, Scalateatern den 12 november 2017. (Se turneplan nedan)

”Thats All Right” i ledning av Kingen Karlsson som senast gjorde stor succé med sin kritiker hyllade show ”När rocken kom till Sveg” , showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta, Dobbidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

BeatUs består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche, Michael Bolton och Ronan Keating för att nämna några. BeatUs är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där de får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik.

Turnéplan 2017:
19/10 Luleå, Kulturhuset
20/10 Umeå, Vävenscenen
21/10 Robertsfors, Folkets Hus
22/10 Örnsköldsvik, Folkan
27/10 Härnösand Teater
28/10 Gävle Teater
1/11 Åland, Alandica
2/11 Täby, Tibble Teater
3/11 Uppsala, Katalin
4/11 Falun, Kulturhuset tio14
8/11 Halmstad, Figarrosalen
9/11 Lund, Stadsteater
11/11 Sundsvall, Hotell Södra Berget
12/11 Karlstad, Scalateatern
(Med reservation för eventuella ändringar)

Läs mer via: http://www.thatsallright.net
Pressbilder ytterligare info se även http://www.werecki.com

Recensioner och Publikröster om KINGEN ”Thats All Right”
Högsta betyg! ”Kristanstadsbladet”
En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna! ” OP ”
Alla har kul med Kingen, vilka musiker! ”Corren”
Topprecenserad av publiken på ticketmaster!

WESTPOINT EVENT

WERECKI PROMOTION COMPANY Rickard Werecki pr@werecki.com Läs mer http://www.werecki.com