Diplom delades ut för evenemangen SM-finalerna i innebandy, Champions Cup, Svenska Cupen, Distriktslags-SM och sist men inte minst World Cup Volt Hockey. Det sistnämnda som fick nationell genomslagskraft då lag från både USA, Kanada, Tyskland, Norge och Danmark gästade Gävle. Personer som dessutom har mer omfattande funktionsnedsättningar. Evenemangen har sedan 2019 har genomförts och projektleds av duon där ett samarbete med förbundets föreningar har varit en oerhört avgörande nyckelfaktor.

Evenemang som sedan 2019 har satt Gävle på kartan som en riktig evenemangsstad och värdstad för Innebandyn.

- Aldrig har så många innebandyevent i världen landat i samma stad - det kan vi tacka vår fantastiska eventorganisaiton, alla engagerade och vår kommun. Inte minst alla engagerade i Gävleborgs Innebandyförbund, säger Jakob Westerlund, Gävleborgs Innebandyförbund.

Gävleborgs Innebandyförbund vill tacka alla fina föreningar och ideella som har möjliggjort dessa insatser.

- Vi är så klart jättestolta för våra föreningars räkningar, det här har varit ett stort tillsammans arbete och det är med stor stolthet vi kan konstatera att vi har en gedigen kompentes i distriktet, säger Linus Nielsen, Gävleborgs Innebandyförbund.

Mer information: innebandy.se/gavleborg