Efter nästan sex månader vid rodret av restaurang D10 har duon Leif och Sofia utökat verksamheten från lunchservering till en mer mångfasetterad restaurang.

Underhållning och festvåning

Med sex dagar öppet i veckan, från 11.00 på förmiddagen till 02.00 på natten erbjuder restaurangen luncher, middagar, trubadurer, quiz och annan underhållning. Möjligheten att skräddarsy festen, abonnera lokalen eller bara ta en drink. En fullspäckad kvällsmeny med plockrätter, smårätter och pizzor erbjuds. Beställ gärna utkörning eller ta avhämtning.

Catering

Nu utökas cateringen och på hemsidan finns förslag på mat som kan beställas. Att skräddarsy festen, minglet eller bröllopet är något de brinner för men prova gärna något av de förslag som anges under cateringfliken. Inom kort kommer även utbudet att kompletteras med en julinspirerad meny för kvällarna samt en nyårssupén. Lokalen går bra att abonnera samt att den passar sig utmärkt för stora sällskap. Efter lokalens make over är nu mysfaktorn högre och möjligheten finns nu för sällskap att sitta mera avskiljt.

Kombinera med hockey, shopping eller konsert

-Vi ser gärna att man kombinerar vår restaurang när man ändå är på stan, har shoppat färdigt eller ska gå på konsert berättar Leif och Sofia. Torsdag till lördag har kvällsmeny öppet från 17.00. - Perfekt sätt att starta kvällen på, eller avsluta efter t.ex. en hockeymatch. Restaurangen erbjuder även leverans av cateringar, hyr ut porslin eller personal om det är önskemålet.

 

Varmt välkomna önskar Sofia och Leif med personal

Catering
https://drottninggatan10.se/catering

Kvällsmeny
https://drottninggatan10.se/meny

Lunchmeny
https://drottninggatan10.se/lunchmeny

 

Boka 026 10 00 08

info@drottninggatan10.se