Det bestämdes att man skall ses på SeniorPortens alldeles egen videokanal Senior-TV den första onsdagen i månaden kl. 10.00. Då diskuterar man den bok som föreslagits på mötet innan.

Kommande möte om "Cykelbudet"
Nästa möte blir den 3 november och den bok man skall diskutera då är den uppskattade och omtalade debutromanen "Cykelbudet".
I boken skildrar Anders Teglund den mentala utplåningen som Foodora-bud samtidigt som han verkligen njuter av att cykla och att bara ”kötta på”. Men framför allt speglar han den nya gig-ekonomin och hur han blir betraktad mer som en robot än människa.
Under det år han arbetade med boken cyklade Anders Teglund f.ö. en sträcka motsvarande Kungsbacka–Kiruna.

Medlemmarna var överens om att det var viktigt att alla får ta plats i forumet och varje tillfälle så är det någon som inte tidigare föreslagit en bok som får komma med förslag på ny bok att diskutera på nästa möte. Bokcirkeln är öppet för alla medlemmar i SeniorPorten med en begränsning på antalet deltagare per träff.
– Riktigt roligt att digitalisering nu börjar slå igenom på allvar även för våra seniorer, säger Joe Formgren, en av grundarna till tjänsten som till vardags arbetar med marknadskommunikation och digitalistering. Slår det här väl ut så kommer vi att starta digitala möten inom flera områden. Det blir ju vad medlemmarna gör det till och det här är ju en fantastiskk möjlighet att få nya vänner i hela Sverige som delar ens intressen. 

För att delta i mötet så behövs endast en dator med kamera och mikron och ingen annan programvara behövs. Man kan även delta med läsplatta eller telefon men då laddar man hem en kostnadsfri app.

Medlemsskap i SeniorPorten.se är kostnadsfritt.
Registrering sker här:
https://seniorporten.se/bli-medlem

Som registrerad medlem så anmäler man sig till evenemanget här:
https://seniorporten.se/visa-aktivitet?read=digital-bokcirkel-om-cykelbudet

Pressbild: Mikael Göthage.

Om Seniorporten
SeniorPorten är Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.
SeniorPorten är ett webbcommunity och mötesplats för män, kvinnor och par som är 60 år eller äldre. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Här finner man intressen för alla: Möten, träffar, föreläsningar och lunchträffar, Hälsa, Resor, Mat & Dryck och mycket mer.
För mer information se https://seniorporten.se/

Presskontakt SeniorPorten
Joe Formgren
070-679 79 00

Grundare SeniorPorten
Marie Hedlund
070-620 98 56