"Ett oerhört efterlängtat event", säger Lars Eldh, Verksamhetsansvarig inom NyföretagarCentrum Gästrikland, som var med och arrangerade Café Starta och Driva Eget 2009 då man höll till på Stadsbiblioteket. "Trots att NyföretagarCentrum Gästrikland är en stiftelse som drivs helt utan vinstsyften, med begränsade resurser, lockade det Caféet 350 besökare", meddelar han vidare.

Enligt den senaste Entreprenörskapsbarometern kan nästan hälften av befolkningen tänka sig att driva eget företag, vilket gör att behovet av och intresset för Café Starta och Driva Eget Företag är mycket stort i landet och i Gästrikland. "Café Starta och Driva Eget Företag är ett unikt tillfälle för besökaren att under två timmar ha möjlighet att träffa experter på allt från bolagsbildning och ekonomi, till försäkringar och marknadsföring under avslappnade former över en fika". "Caféet är givetvis kostnadsfritt för besökaren som, utöver att få träffa den samlade expertisen, också får höra några lokala förebilder berätta om sina erfarenheter, träffa NyföretagarCentrum Gästriklands rådgivare för att prata företagande och boka tid för personlig rådgivning, diskutera deltagande i kommande mentorprogram, m.m".

"Alla som intresserar sig för företagande, ung som gammal, är hjärtligt välkomna till caféet den 25 april kl 15.00-17.00 på Gävle Konserthus", hälsar Lars Eldh som är fullt upptagen med de sista förberedelserna.

För mer information och anmälan, gå in på http://www.egetforetag.se.