Jenny Silver var bosatt i Göteborg under många år och återvänder nu för denna konsert tillsammans med 3 tenorer.
”Jag mötte Jenny Silver på en utomhusfars förra sommaren där vi gjorde varsin roll. Vi tycker det ska bli väldigt roligt att få presentera henne för vår fantastiska Annedalspublik som vi i Tenori haft glädjen att bekanta oss med två gånger tidigare”, säger svenske Tenori-medlemmen Kalle Leander.

Idag drivs Tenori av den prisbelönte engelske tenoren Alexander Grove och den svenske tenoren Kalle Leander och ensemblen har sin bas i både London och Göteborg. Tenori grundades 2003 i London av Alexander Grove och har genom åren innehållit flera av Storbritanniens mest framträdande tenorer inom både opera och musikal. Startskottet för TENORI var tre välgörenhetskonserter, Cancer Research UK, British Heart Foundation och the National Kidney Research Fund. Det som kanske framför allt varit utmärkande för Tenori är att man hela tiden kunnat presentera ”the real thing” - riktiga operasångare på internationell nivå med erfarenhet från opera- och konserthus, the West End, skivinspelningar och Tv-produktioner, framträdanden för kungligheter och allmänheten, oavsett om det gällt arenakonserter, öppningsceremonier, bröllop eller företagevent.

Från Göteborg till Rom
Kort efter Annedalskonserten, närmare bestämt 17e januari, sammanstrålar TENORI i Rom och den spektakulära Villa Miani Via Trionfale dit de blivit inbjudna för att sjunga på en prisutdelning. Senare i vinter fortsätter miniturnén ”från West End till...”, som i höstas gjorde succé på Storan i Göteborg, med föreställningar på bl a Växjö Konserthus.

För mer information
http://www.tenori.se
https://www.facebook.com/tenoriinternational/
https://www.youtube.com/channel/UCVSW1_Lj5DDD7fRY-RmZsaQ

Biljetter Trettonhelgskonsert med Tenori

Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Ellinor Åhs / Gyllene Promotion AB tel: 070-694 95 16 ellinor@gyllenepromotion.se