Sparklys reflexsmycken gör dig synlig i mörkret med säker attityd

6/11, 2017 kl. 11:08

Nu är hösten här för att stanna och det blir allt viktigare att göra sig synlig i mörkret. Varje år dör ca 100 fotgängare och cyklister, och totalt skadas årligen cirka 1100 personer allvarligt på grund av att man inte är synlig i mörkret. Men att få barn, ungdomar och vuxna att använda reflexer är inte lätt. Sparklys Sweden vill ändra på detta och satsar nu på reflexpaljetter i flera mönster och färger som enkelt fästs på prylar som mobilen, cykeln, longboarden, hundkopplet eller hjälmen.

Reflexpaljetten kan fästas var som helst där man har en hård, plan och ren yta som tål slitage för att klistertejpen ska fästa ordentligt. Och det är bara den egna kreativiteten som sätter gränsen för det personliga uttrycket.
– Som tonårsförälder vet jag hur svårt det är att få ungdomar att använda reflexer, för att inte tala om mig själv. Därför har vi tagit fram reflexsmycken som kan locka fler då det samtidigt kan kännas både häftigt och vettigt att använda reflexer. Du skapar ditt eget mönster eller uttryck - Säker attityd helt enkelt, säger Sparklys Sweden-grundaren Tarja Häggmark.
Sparklys reflexsmycken är gjorda av godkänt reflexmaterial och lyser när de reflekteras mot ljus. Reflexsmyckena är utformade som paljetter i olika färger och former som användaren själv kan skapa mönstret av.
– En enkel rad med reflexpaljetter är lika användbart och fint i mörkret som ett häftigt mönster, men framförallt är det viktigt att synas och känna sig trygg. Och det bästa av allt är att reflexen inte glöms hemma eller sitter på en jacka som hänger kvar i garderoben, säger Tarja Häggmark.
Tips – så skapar du ett eget mönster
1. Planera ditt mönster genom att lägga ut några Sparklys på materialet. Bäst resultat får du om du fäster Sparklys permanent på rent och torrt material som tål slitage.
2. I varje förpackning medföljer dubbelhäftande tejpbitar. Fäst tejpen på baksidan av en Sparklys och på materialytan
3. Fäst därefter en Sparklys i taget till det mönster eller budskap som du vill kommunicera – bara din egen kreativitet sätter gränserna. Vid borttagning kan märken förekomma.

För mer information kontakta:
Tarja Häggmark 070–2894455 kontakt@sparklys.se
Ingrid Hessedahl 070–8206269 kontakt@sparklys.se
För inspiration se: http://www.sparklys.se

Denna artikel är publicerad på Konstmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Sparklys Sweden

Sparklys Sweden

Medlem sedan 2017-11-06

Med Sparklys reflexsmycken blir du din egen stylist i mörkret - på fest, på scen och på mörka gator. Uttryck din personlighet med magiskt vackra ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng