Det var just textraderna- "Du lever bara en gång och den gången är nu. Det finns bara en som vet hur du ska leva och det är Du"- som gav den arbetslösa ensamstående 3- barnsmamman Cilla Domstad mod att våga köpa den djupt sovande folkparken. Det var för 11 månader sedan och sedan dess har parken varit klarvaken.

- Ja och man kan ju faktiskt säga att det är NOICE´s förtjänst att parken lever igen, skrattar Cilla och lastar den 2-hjuliga skottkärran med fjolårslöv.

Hon lyckades väcka liv i den igen, redan samma sommar, med artister som bl.a. NOICE, Mikael Rickfors, The Boppers..
Nu stundar hennes andra sommar som folkparksdirektörska och hon slår på en ännu större trumma.
Hon går med skottkärran till stora scenen baksida där hon dumpar löven.

- Skulle folk svika mig och Holmarna med att sluta komma hit när jag ordnar event så ska jag ringa och skälla på NOICE, säger hon och skrattar.

Namnteckningarna som NOICE skrev på hennes underarm efter de hade haft sitt succégig under nypremiärkvällen förra året, lät Cilla tatuera in samma vecka.

- Den spelningen är en av NOICE´s fem roligaste spelningar någonsin under deras 35 års turnérande! Publiken var lika lyrisk som bandet efteråt och det var en av de bästa kvällar i hela mitt liv, så tatueringen är en ständig påminnelse om denna magiska kväll!

Nu, på både publikens och bandets begäran, har hon glädjen att få upprepa fjolårets succé.
På 2013 års sommarpremiär i den 101 år gamla parken- lördagen 25 maj- får hon åter presentera NOICE!

Nytt för i år är att Cilla tecknat avtal med biljettleverantören Tickster.

- Det ska bli så skönt att jag slipper sitta och checka av bankgirot hela tiden mot den egenupprättade förköpslistan i Word. Det var så mycket att hålla reda på!

Hon är känd för sina låga entréavgifter och har hittills knappt gått "plus minus noll". Ett av hennes motton med folkparken är att alla ska ha möjlighet att komma!

- Det är ju FOLKETS park, för tusan och trots att jag är småländska så har jag satt en kraftig rabatt på förköpsbiljetterna på den redan låga entréavgiften!

Artisterna Cilla har bokat gillar hennes "folkparks- brinn" och stöttar henne genom att erhålla gage från entréns intäkter. De riskerar alltså att ej få ens bensinpengar så att Cilla ej ska drabbas om aktuell eventkväll t.ex skulle regna bort.

Cilla har bett till "högre makter" att det ska bli fint väder denna sommarpremiärkväll, 25 maj, så att det kommer mängder med folk.

- Jag var så stolt sist över den stora fina publik som kom! "Landets bästa publik" har ej myntats utan anledning! Hoppas innerligt att det kommer lika många eller ännu fler för då får NOICE det gage och den hyllning de förtjänar! Man får inte glömma att det ju är NOICE som indirekt fått parken att blomstra igen! säger Cilla.

Hon tömmer sista lasset med fjolårslöv, låser parkens entrégrind efter oss och ger sig iväg ut på en affischrunda.

*

Holmarnas hemsida: http://www.holmarnafolketspark.se

BILJETTER: http://www.tickster.com/events/bpy2w3zu13m7kz6

För mer info om bandet: http://sv.wikipedia.org/wiki/Noice
NOICE´s hemsida: http://www.noice.se

NOICE består idag av:
Peo Thyrén, bas (originalmedlem)
Andy Ravel, gitarr
Robert Klasen, trummor (originalmedlem)
Funky Dan Larsson, sång