Vid årets julskyltning i Alfta utanför Alfta Sporthall visas nu på söndag, klockan halv fem, en exklusiv förhandsvisning av "I Ljus & Mörker".
– Vi kommer att bjuda på flera spännande scener och dessutom visas musikalens trailer för första gången, berättar musikalens arrangör, SV Gävleborgs avdelningsschef Nils-Erik Falk.

Musikalen, som har premiär hösten 2013, kommer att bli en av Sveriges största och engagera över 1000 personer bara på scen. Handlingen bygger på aktuella ämnen som fördomar, grupptillhörighet och vilken väg man väljer i livet - om det så är ljuset eller mörkret. Det utlovas en eldfängd show med många överraskningar.
– För mig känns det väldigt viktigt att visa Gävleborg vad det här kommer att bära hän, säger manusförfattaren Jon Anderzon. Det är ett perfekt första tillfälle för allmänheten att få se glimtar av vad som väntar hösten 2013. Det känns också enormt roligt att bjuda just Alftaborna på den allra första förhandsvisningen, eftersom att det här är min egna hembyggd så är jag extra stolt att Alfta blir först!

För mer information, kontakta:

Jon Anderzon
SV Gävleborg
073-904 17 38
jon.anderzon@sv.se
http://www.iljusochmorker.se
___

"I Ljus & Mörker" är en nyskriven musikal som kommer att bli en av Sveriges största och engagera över 1000 personer bara på scen. Musikalen, som är författad av Jon Anderzon, speglar samhällets problem med förtryck och orättvisor och har premiär hösten 2013 på flertalet platser runt om i Gävleborgs län. Som arrangör för musikalen står Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg.